Google+
Home » Sanatate » Bârlădean de 18 ani, beat criță, ajuns cu hipotermie la spital după ce a căzut pe stradă

Bârlădean de 18 ani, beat criță, ajuns cu hipotermie la spital după ce a căzut pe stradă

În noaptea de sămbătă spre duminică (7/8 ianuarie), temperaturile extrem de scăzute, dublate în unele cazuri de inconștiență, au făcut trei victime în rândul bârlădenilor. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 89 de ani, un bărbat de 45 de ani și un tânăr de 18 ani.

”Bătrâna locuia singură, într-o casă, și suferea de demență senilă, plus că avea alte afecțiuni destul de grave. Suferise, anterior, și un accident vascular. Femeia nu avea locuința încălzită. În ceea ce privește tânărul de 18 ani, acesta a fost luat de pe stradă, dar era în stare de ebrietate. Consumase băuturi alcoolice, în prealabil”, ne-a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Cât privește bărbatul de 45 de ani, acesta este cunoscut ca un om al străzii. După ce a primit îngrijirile necesare, a fost internat în Centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost, amenajat de municipalitatea bârlădeană special pentru astfel de situații. Bătrâna de 89 de ani a rămas internată în Spitalul de urgență ”Elena Beldiman”, iar tânărul de 18 ani, după ce și-a revenit din beție, a fost trimis acasă. (Răzvan CĂLIN)

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: