Home / Social / O bătrână a murit asfixiată în locuință, după ce mai multe cârpe au luat foc de la aragazul cu care se încălzea

O bătrână a murit asfixiată în locuință, după ce mai multe cârpe au luat foc de la aragazul cu care se încălzea

O bătrână de 83 de ani, din Todirești, a murit asfixiată în urma degajărilor de fum de la mai multe cârpe care au luat foc de la aragazul cu care femeia se încălzea, având în vedere temperaturile foarte scăzute înregistrate în ultimele zile.

Neglijența legată de modul în care se folosesc sursele de încălzire a locuințelor pe timpul iernii face o nouă victimă în județ, a treia în prima săptămână din acest an. O bătrână s-a intoxicat cu monoxid de carbon în bucătăria în care dormea, după ce mai multe materialele textile au luat foc de la flacăra aragazului. Bătrâna recursese la această metodă de a se încălzi în cursul nopții de sâmbătă, din cauza temperaturilor foarte scăzute de afară.

Cel care a anunțat pompierii a fost un vecin, care a observat flăcările pe geamul locuinței femeii.

”În momentul în care echipajul de intervenție a ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, la mai multe materiale textile. Proprietara se afla în stop cardio-respirator, fiind efectuate manevrele de resuscitare de către un echipaj medical, însă fără rezultate pozitive”, a declarat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Pompierii vasluieni au reușit să stingă incendiul fără ca acesta să se extindă și la bunurile aflate în locuință. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

Cum au sărbătorit bârlădenii ziua de 24 Ianuarie

Bârlădenii au sărbătorit azi Ziua Unirii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: