Home » Social » Persoane izolate pe câmp, după ce au rămas blocate în zăpadă, timp de mai multe ore, pe drumuri județene

Persoane izolate pe câmp, după ce au rămas blocate în zăpadă, timp de mai multe ore, pe drumuri județene

Mai multe persoane, printre care și un copil, au rămas izolate pe câmp, timp de mai multe ore, după ce mașinile în care se aflau au fost blocate în zăpadă, în cursul dimineții de duminică, pe diferite sectoare de drumuri județene. În toate cazurile, autoritățile au intervenit și au reușit să-i salveze pe cei înzăpeziți.
Trei mașini au rămas înzăpezite între localitățile Duda și Epureni, la trei kilometri de cel mai apropriat sat, pentru deblocarea lor intervenind un utilaj de deszăpezire de la societatea Lucrări Drumuri și Poduri SA Vaslui. Trei persoane, printre care și un copil, au fost salvate dintre nămeți de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Găgești, după ce au rămas blocate cu o autoutilitară pe drumul județean DJ 244B.

Alte două autoturisme, cu cinci persoane, au rămas izolate pe câmp, tot din cauza sulurilor de zăpadă formate de șosea, între localitățile Șuletea și Floreni. În acest caz, au intervenit utilajele de deszăpezire de la LDP Vaslui. Societatea de Lucrări Drumuri și Poduri SA a acționat și pentru salvarea altor patru persoane blocate cu mașinile între localitățile Muntenii de Sus și Tanacu.

O mașină din județul Olt a rămas blocată și între localitățile Arsura și Ghermănești. Autoritățile locale l-au preluat pe șofer și l-au cazat la un localnic din Arsura.

În localitatea Duda, o autospeciala cu șenile și o autofreză de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au venit în sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță pentru preluarea unei persoane inconștiente. Cazul a fost rezolvat cu sprijinul autorităților locale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Crisi Lapa.

Tot în cursul dimineții de duminică, un tânăr de 18 ani, găsit căzut pe o stradă din municipiul Bârlad din cauza consumului de alcool, a fost preluat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la Spitalul de Urgență Bârlad. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: