Home » Social » Ultima oră: Femeie de 43 de ani, găsită moartă în zăpadă, în fața porții locuinței sale

Ultima oră: Femeie de 43 de ani, găsită moartă în zăpadă, în fața porții locuinței sale

O femeie de 43 de ani a fost găsită moartă în zăpadă, duminică, în fața porții locuinței sale din localitatea Pribești. Vecinii au spus echipajului medical că victima era consumatoare de băuturi alcoolice.

Trupul înghețat al femeii, în mare parte acoperit de zăpadă, a fost descoperit de către un vecin, în cursul dimineții de duminică, în timp ce trecea pe drumul din fața locuinței victimei. Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță, în speranța că femeia ar mai putea fi salvată.

”Femeia a fost găsită înghețată în fața porții locuinței sale, fiind decedată de mai multe ore. Victima era cunoscută ca și o consumatoare de băuturi alcoolice astfel încât, cel mai probabil, a căzut în zăpadă, fără a mai reuși să se ridice”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Din câte se pare, femeia fusese în cursul zilei de sâmbătă la fiul său pentru a petrece de Sfântul Ion. La întoarce, nu a mai reușit, din păcate, să deschidă poarta și, astfel, a căzut în zăpadă, unde a fost găsită a doua zi de către un localnic.

Cadavrul femeii va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: