Home » Sport » Grupa 2006 de la Atletic Bârlad a câștigat Cupa Viva Activ Buhuși

Grupa 2006 de la Atletic Bârlad a câștigat Cupa Viva Activ Buhuși

Micii fotbaliști de la Atletic Club Bârlad au reușit o nouă performanță la sfârșitul lunii trecute. Puștii bârlădeni au terminat neînvinși cea de-a treia ediție a competiției juvenile, deși au fost plasați în grupa cea mai grea. Toader Șteț, fost principal în Liga I și observator al competiției din partea Federației Române de Fotbal a remarcat faptul că micuții fotbaliști știu neașteptat de bine jocul, iar unii dintre ei sunt promisiuni pentru fotbalul mare.

Atletic Bârlad a învins în primul meci Sportul Onești cu 2 – 1 , după o dublă a lui Codrin Oasenegre. A urmat o remiză cu Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1 – 1, gol Matei Dumitrașc. Bârlădenii s-au dezlănțuit apoi în fața celor de la Viitorul Bacău, de care au dispus cu 4 – 1. Au marcat pentru Atletic Sebastian Luca (2), Codrin Oasenegre și Cosmin Bahrim. Atletic Club Bârlad a câștigat biletele pentru ultimul act, după un meci aprig cu Viva Activ Buhusi. La sfârșitul timpului regulamentar scorul era 2 – 2, iar pentru bârlădeni marcaseră Matei Dumitrașc și Codrin Oasenegre. Două goluri superbe cu capul, ceea ce la nivelul de vârstă U10 este o recomandare fără egal. Echipa pregătită de Victor Cozma a câștigat confruntarea cu 5 – 4 după loviturile de departajare. Au transformat impecabil Codrin Oasenegre, Matei Dumitrașc și Sebastian Luca. Portarul Mihnea Martac s-a remarcat și el, după ce a apărat ultima execuție a adversarilor.

Pe lângă trofeu, jocul bun prestat de bârlădeni a fost recompensat și cu două distincții individuale. Cosmin Oasenegre a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar antrenorul Victor Cozma a fost considerat cel mai bun antrenor. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: