Home / Social / Incendiu puternic la sediul Postului de Poliție Muntenii de Jos. Intervenția pompierilor a durat peste trei ore

Incendiu puternic la sediul Postului de Poliție Muntenii de Jos. Intervenția pompierilor a durat peste trei ore

Un incendiu puternic s-a petrecut, duminică noapte, la sediul Postului de Poliție Muntenii de Jos, după ce acoperișul clădirii a luat foc, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit la instalația electrică. Intervenția pompierilor, cu patru autospeciale, a durat peste trei ore din cauza vântului puternic și a gerului.

Panică în centrul comunei Muntenii de Jos, în urma unui puternic incendiu. Acoperișul de aproximativ 200 de metri pătrați ai sediului Postului de Poliție Muntenii de Jos a fost cuprins de flăcări, cel mai probabil, de la instalația electrică din podul clădirii. Observat de către localnici, incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, la intervenție fiind trimise patru autospeciale, din care trei de lucru cu apă și spumă.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul postului de poliție. Misiunea pompierilor a fost destul de dificilă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, respectiv vânt extrem de puternic și temperaturi foarte scăzute. De asemenea, vizibilitatea era foarte redusă ca urmare a fumului dens rezultat în urma arderii acoperișului. În aceste condiții, intervenția pompierilor a durat peste trei ore”, a declarat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, înainte ca acesta să se propage și în interiorul clădirii. Flăcările au distrus aproximativ 60 metri pătrați din acoperișul pe structură din lemn și învelitoare din tablă, iar alți 140 de metri de șarpantă au fost degradați. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani ...

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: