Home » Justitie » Bărbat mort de mai multe zile, găsit cu fața mușcată de câini în propria locuință. Poliția a deschis o anchetă

Bărbat mort de mai multe zile, găsit cu fața mușcată de câini în propria locuință. Poliția a deschis o anchetă

Un bărbat de 70 de ani a fost găsit mort, miercuri, în locuința sa din satul Horga, comuna Epureni, cu numeroase plăgi mușcate la nivelul feței, cel mai probabil provocate de către câini. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă acele leziuni au legătură cu cauza decesului.

Moarte suspectă în satul Horga, comuna Epureni, după ce un bărbat a fost găsit mort în casă. Cadavrul bătrânului a fost găsit căzut în dreptul ușii de la intrarea în locuința sa de către un vecin, după ce nu mai fusese văzut de câteva zile. În fapt, acesta a și fost motivul pentru care vecinul bărbatului de 70 de ani a spart ușa de la casă, în condițiile în care aceasta era încuiată pe interior. Îngrozit de descoperirea făcută, bărbatul a sunat la numărul de urgență 112, mai ales că bătrânul avea fața plină de leziuni.

În urma primelor cercetări, s-a stabilit că acele leziuni de la nivelul feței sunt, posibil, mușcături ale câinilor pe care victima îi creștea în casă. În consecință, s-a dispus efectuarea autopsiei de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vedere stabilirii cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.
Polițiștii au mai stabilit că bărbatul era decedat de mai multe zile, deschizând un dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: