Home » Justitie » A murit la scurt timp după ce a fost implicat într-un accident rutier

A murit la scurt timp după ce a fost implicat într-un accident rutier

Un bărbat de 59 ani, implicat într-un accident de circulație care a avut loc ieri pe raza comunei Muntenii de Sus, a decedat ca urmare a rănilor suferite.

Oana C., în vârstă de 26 de ani, din comuna Muntenii de Sus, conducea un autoturism pe drumul comunal 17, din direcția Portari către intersecția cu D.N. 24 când l-a acroșat pe bărbat cu partea stânga față a autoturismului. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, însă ca urmare a leziunilor suferite a decedat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii rutieri urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Având în vedere condițiile meteo din această perioadă, polițiștii le recomandă pietonilor să evite, pe cât posibil, folosirea părții carosabile, mai ales după lăsarea întunericului și în condiții de vizibilitate redusă. Asigurați-vă temeinic și traversați drumurile numai după ce sunteți siguri că o puteți face în condiții de siguranță! (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: