Google+
Home » Invatamant » Omul de serviciu al unităților de învățământ din Boțești, găsit mort în fața grădiniței din sat. Poliția și ITM fac anchete

Omul de serviciu al unităților de învățământ din Boțești, găsit mort în fața grădiniței din sat. Poliția și ITM fac anchete

Moarte suspectă în Boțești, unde omul de serviciu al unităților de învățământ din comună a fost găsit mort chiar în fața grădiniței din localitate. Cel care l-a descoperit pe bărbatul de 50 de ani, în fața ușii de acces în clădire, a fost un localnic, care a sunat la numărul de urgență 112, la fața locului fiind trimisă o ambulanță.

Echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 50 de ani, acesta fiind declarat decedat. Din informațiile pe care le avem, se pare că bărbatul făcuse focul în sobele unității de învățământ și în momentul în care a ieșit afară i s-a făcut rău”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Dan Ungureanu.

Bărbatul de 50 de ani era angajat al unui PFA care aparține soției sale și cu care Primăria Boțești are contract de prestări servicii pentru asigurarea mentenanței la unitățile de învățământ din comună.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui a declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă a fost accident de muncă. ”Desfășurăm cercetări în acest caz pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a petrecut evenimentul. În funcție de rezultatul acestora, vom decide dacă a fost un accident de muncă sau dacă este vorba despre ceva patologic”, a precizat inspectorul șef al ITM Vaslui, Gheorghe Chirvase.

Poliiștii vasluieni desfășoară propriile cercertări în acest caz.

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: