Home » Justitie » Căutat de italieni pentru infracțiuni contra proprietății private, prins la Vama Albița

Căutat de italieni pentru infracțiuni contra proprietății private, prins la Vama Albița

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat și predat autorităților competente, un tânăr cu cetățenie română și moldovenească, urmărit internațional. Pe numele acestuia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare emis de autoritățile din Italia și România.

Igor C., în vârstă de 27 de ani, s-a prezentat miercuri în Punctul de Trecere a Frontierei Albița pentru a intra în țară, ca pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova. La controlul de frontieră, lucrătorii vamali au constatat că pe numele tânărului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare, emis de autoritățile din Italia și România. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății private, săvârșite pe teritoriul Italiei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun. (G.P).

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: