Google+
Home » Social » Conducerea Aquavas Bârlad taie în carne vie! Zeci de angajați ai firmei, dați afară din cauza băuturii!

Conducerea Aquavas Bârlad taie în carne vie! Zeci de angajați ai firmei, dați afară din cauza băuturii!

Situație incredibilă la Aquavas Bârlad, unde numai în ultimul an, zeci de angajați căzuți în patima băuturii și-au pierdut locurile de muncă din cauză că nu s-au putut abține de la a consuma alcool nici măcar în timpul orelor de serviciu.

Numai de la începutul acestui an, mai exact de pe 3 ianuarie, cinci angajați ai Aquavas Bârlad au rămas fără slujbă. Aceștia au fost surprinși sub influența alcoolului, în timpul serviciului, iar Vasile Ungureanu, directorul sucursalei, nici nu a stat la discuții.

Nu putem tolera la nesfârșit viciile unor salariați ai societății noastre, care nu au înțeles că la serviciu nu se vine cu alcool în cap și nici nu se consumă băuturi alcoolice în timpul programului. Schimbăm garda dacă salariații nu-și vor schimba comportamentul. Am înregistrat cinci încetări ale contractelor de muncă în numai nouă zile, de când am început anul. Vom merge pe aceeași linie și în continuare, dacă situația o va impune”, a declarat categoric Ungureanu.

Hotărârea directorului societății de distribuție a apei de a tăia în carne vie atunci când vine vorba de consumul băuturilor alcoolice în timpul orelor de serviciu, nu este de azi, de ieri. Anul trecut, au fost dați afară, fără menajamente, peste 30 de angajați. Aceștia aveau diferite meserii și lucrau în sectoare diferite.

Printre cei pe care băutura i-a lăsat fără slujbă se numără și un instalator de la secția Apometre din cadrul Aquavas Bârlad, devenit ”celebru”, după ce cotidianul Est News a scris despre el. Pe 17 decembrie, el a fost surprins în trafic, în timpul programului de lucru, cu o alcoolemie de peste 2 mg/l alcool pur în sânge. După o noapte de chef prelungit, instalatorul a venit mahmur la muncă, iar la pauza de masă s-a mai „dres” cu un pahar de vin, după care a revenit din nou la lucru. Din pricină că își udase echipamentul de protecție lucrând la o avarie din zona centrală a orașului, șeful de echipă l-a trimis acasă să se schimbe. Chiar dacă era beat turtă, instalatorul s-a urcat la volanul mașinii personale, iar în trafic a început să claxoneze insistent, nervos peste măsură că ceilalți participanți la trafic se mișcau prea încet pentru gusturile sale. Un șofer l-a oprit, după care a chemat Poliția Locală.

Bârlădenii au sesizat deseori că unii dintre cei care lucrează la remedierea avariilor sunt mai mult sau mai puțin în stare de ebrietate. Din păcate, nu doar unii angajați ai Aquavas se „cinstesc” în timpul programului, ci și salariați ai altor societăți de prestări servicii. Este, fără doar și poate, și aceasta o cauză pentru calitatea îndoielnică a multora dintre lucrările de remediere a rețelelor. (Mihaela NICULESCU)

Citeste si: Tărăboi în trafic din cauza unui angajat Aquavas Bârlad, care a urcat beat turtă la volan în timpul serviciului

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: