Home / Social / Atelier de tâmplărie, distrus de un incendiu!

Atelier de tâmplărie, distrus de un incendiu!

de Răzvan CĂLIN

Vineri, 13 ianuarie, pompierii militari bârlădeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un mic atelier de tâmplărie. Acesta funcționa într-o încăpere dintr-o casă situată pe strada Ana Ipătescu din localitate. Apelul pe 112 a fost primit în jurul orei 18.50 și, în scurt timp, la fața locului au fost trimise două autospeciale de lucru cu apă și spumă, deservite de 10 subofițeri.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul atelierului cu posibilitate de propagare la întreaga construcție și la podul acesteia. Pompierii au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, flăcările distrugând cinci metri pătrați din peretele de rigips și P.V.C., cinci metri pătrați din tavanul locuinței confecționat din rigips și circa doi metri liniari dintr-o grindă din lemn”, se arată într-un comunicat al Compartimentului Informare și Relații Publice din cadrul ISU ”Podul Înalt” Vaslui.

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de căldura degajată de o sobă care a provocat combustia peretelui de lemn lângă care era amplasată.

About Razvan Calin

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: