Home » Justitie » Poliția nu vrea să ofere indicii pentru prinderea șoferului care a omorât o tânără și apoi a fugit de la locul accidentului

Poliția nu vrea să ofere indicii pentru prinderea șoferului care a omorât o tânără și apoi a fugit de la locul accidentului

Poliția nu a dorit să pună la dispoziția presei informații suplimentare, cum ar fi culoarea sau marca mașinii, pentru a cere sprijinul populației în vederea depistării șoferului care a omorât-o pe tânăra de 34 ani din Rebricea și apoi a fugit de la locul accidentului. Deși unele date făcute publice ar putea ajuta la prinderea celui aflat la volan în momentul tragediei, reprezentanții IPJ susțin că ”nu este oportun”.

Mister total în privința șoferului care a omorât-o, sâmbătă seara, pe femeia de 34 de ani din Rebricea, în timp ce se deplasa, cu fiica sa de 12 ani de mână, pe marginea drumului județean care face legătura între municipiile Vaslui și Iași. La nici două zile de la fatidicul accident, autorul acestuia nu a fost depistat, în condițiile în care, după ce a lovit-o pe femeie, a fugit de la locul faptei. Poliția nu a dorit să ofere nici un fel de indiciu care ar putea ajuta la prinderea șoferului, cum ar fi, de exemplu, marca mașinii și culoarea acesteia. Deși se presupune că ar fi vorba de un autoturism Renault de culoare neagră, reprezentanții IPJ au refuzat să confirme sau să infirme acest fapt. Cu toate acestea, în ultimele două zile, polițiștii au fost văzuți prin municipiul Vaslui verificând o serie de autoturisme, marca Renault.

Se fac investigații în continuare și nu este oportună oferirea de informații în momentul de față. Când va fi cazul, vom cere și sprijinul populației”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Din păcate, cu fiecare oră care trece, șansele de identificare a autorului accidentului scad, însă acest lucru nu înseamnă că nu ar putea fi prins în zilele următoare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: