Home » Sport » Grupa 2004 de la Sport Club Bârlad dispută în weekend Cupa Prosport

Grupa 2004 de la Sport Club Bârlad dispută în weekend Cupa Prosport

Sport Club Bârlad este unul din cluburile puternice care onorează sâmbătă și duminică o nouă ediție a Cupei ,,Prosport” Focșani, destinată copiilor născuți după 01.01.2004. Mai participă FC Bacău, Corona Brașov, Didi Iași, Oțelul Galați, ACS Junior Câmpulung Moldovenesc, AS Play Bacău și ACS Odobești.

La finalul meciurilor de sâmbătă toți copiii prezenți la turneu se vor lupta pentru marele trofeu pus în joc de organizatori, „Penalty-ul de Aur”. Jucătorul care marchează toate loviturile, va câștiga concursul. Un sportiv va fi eliminat din competiție atunci când va rata lovitură de la punctul cu var. Un premiu special va primi și portarul care va apăra cele mai multe penalty-uri.

Duminică se vor duela echipele care au jucat finalele mici și mari la categoriile 2004 și 2005. Astfel, câștigătoarea (pierzătoarea) finalei mari la categoria 2004 va mai disputa un joc împotriva câștigătoarei (pierzătoarei) categoriei 2005, respectiv câștigătoarea (pierzătoarei) finalei mici la categoria 2004 va mai disputa un joc împotriva câștigătoarei (pierzătoarei) finalei mici de la 2005.

Bârlădenii au fost plasați în grupa B, unde vor înfrunta formațiile ACS Odobești și Steaua Focșani. În supercupă pot întâlni Școala L&M Focșani, ACS Junior Cimpulung Moldovenesc, AS Play Bacău, Corona Brașov, Didi Iași, Prosport Focșani, FC Bacău, Kids Fotbal Focșani sau Oțelul Galați.

Organizatorii oferă ca premii cupe, medalii, diplome și mingi. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: