Home / Justitie / Efectivele de polițiști din județ au fost suplimentate

Efectivele de polițiști din județ au fost suplimentate

Inspectoratul de Poliție al județului (IPJ) Vaslui asigură efective suplimentare, față de dispozitivul curent, până miercuri, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative, în această minivacanță.

Peste 100 de polițiști acționează suplimentar, pentru prevenirea și descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au fost organizate zilnic 46 de patrule de siguranță publică, fiind utilizate 39 de mijloace auto. Activitățile sunt desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Pe drumurile publice, polițiști de la rutieră acționează pentru menținerea fluenței și prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate aparate radar pe sectoarele de drumuri naționale din județ. Polițiștii de la transporturi asigura patrularea în trenurile de călători, precum și în stațiile și triajele de cale ferată.

Având în vedere că în această perioadă, la nivel național, sunt preconizate a se desfășura activități circumscrise „Zilei Unirii Principatelor Române”, constând în manifestări comemorative, cultural-artistice, depuneri de coroane, Poliția Română vă recomandă ca, în caz de nevoie, să apelați cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgență. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un bărbat din Perieni riscă să facă închisoare pentru că a furat 100 lei dintr-o locuință

Polițiștii Poliție Rurală Bârlad au ...

Un bărbat din Vaslui, băut bine, a furat o mașină și a plecat la plimbare deși nu avea carnet

Polițiștii vasluieni cercetează un bărbat ...

Pentru viol și violare de domiciliu, un vasluian a fost condamnat la patru ani și trei luni de închisoare

Polițiștii vasluieni din cadrul Serviciului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: