Home / Sport / Cupa ”24 Ianuarie” la handbal!

Cupa ”24 Ianuarie” la handbal!

de Răzvan CĂLIN

Marți, Sala de sport a Școlii gimnaziale ”George Tutoveanu” din Bârlad a găzduit Cupa ”24 Ianuarie” la handbal. Este vorba despre o competiție organizată în cadrul unui parteneriat școlar interjudețean – ”Tinere speranțe în handbal” – realizat de școala bârlădeană în parteneriat cu alte două instituții similare din Tecuci, județul Galați: Clubul Școlar Sportiv Municipal (CSSM) Tecuci și Școala gimnazială ”Elena Doamna”. Școala ”George Tutoveanu” din Bârlad a participat cu două echipe, competiția adresându-se exclusiv elevilor de la clasele II- IV. Meciurile s-au disputat în sistem turneu (fiecare cu fiecare), cu reprize a câte 15 minute și pauze de 10 minute. La final, clasamentul a fost următorul: locul I – Școala ”George Tutoveanu” Bârlad; locul II – CSM Tecuci și locul III Școala ”Elena Doamna” Tecuci.

”Aceste proiect de parteneriat interjudețean va fi alcătuit din șase etape. Ne dorim ca ultima etapă să se deruleze pe 1 iunie, de Ziua Copilului, dacă tot am început cu o sărbătoare. Etapele se vor derula și la Tecuci, nu numai la Bârlad. Urmărim descoperirea de noi talente în handbal, dar și promovarea acestui frumos sport în rândul cât mai multor copii”, ne-a declarat Mădălin Barbu, profesor de educație fizică și sport la Școala ”George Tutoveanu” și unul dintre organizatorii competiției.

Municipalitatea bârlădeană a susținut această competiție de handbal prin susținerea costurilor pe care le-a implicat imprimarea echipamentului sportiv al echipei Școlii ”George Tutoveanu”.

About Razvan Calin

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: