Home / Sport / Cupa ”24 Ianuarie” la handbal!

Cupa ”24 Ianuarie” la handbal!

de Răzvan CĂLIN

Marți, Sala de sport a Școlii gimnaziale ”George Tutoveanu” din Bârlad a găzduit Cupa ”24 Ianuarie” la handbal. Este vorba despre o competiție organizată în cadrul unui parteneriat școlar interjudețean – ”Tinere speranțe în handbal” – realizat de școala bârlădeană în parteneriat cu alte două instituții similare din Tecuci, județul Galați: Clubul Școlar Sportiv Municipal (CSSM) Tecuci și Școala gimnazială ”Elena Doamna”. Școala ”George Tutoveanu” din Bârlad a participat cu două echipe, competiția adresându-se exclusiv elevilor de la clasele II- IV. Meciurile s-au disputat în sistem turneu (fiecare cu fiecare), cu reprize a câte 15 minute și pauze de 10 minute. La final, clasamentul a fost următorul: locul I – Școala ”George Tutoveanu” Bârlad; locul II – CSM Tecuci și locul III Școala ”Elena Doamna” Tecuci.

”Aceste proiect de parteneriat interjudețean va fi alcătuit din șase etape. Ne dorim ca ultima etapă să se deruleze pe 1 iunie, de Ziua Copilului, dacă tot am început cu o sărbătoare. Etapele se vor derula și la Tecuci, nu numai la Bârlad. Urmărim descoperirea de noi talente în handbal, dar și promovarea acestui frumos sport în rândul cât mai multor copii”, ne-a declarat Mădălin Barbu, profesor de educație fizică și sport la Școala ”George Tutoveanu” și unul dintre organizatorii competiției.

Municipalitatea bârlădeană a susținut această competiție de handbal prin susținerea costurilor pe care le-a implicat imprimarea echipamentului sportiv al echipei Școlii ”George Tutoveanu”.

About Razvan Calin

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: