Home » Justitie » Incendiu la o firmă care fabrică fibre și fire sintetice

Incendiu la o firmă care fabrică fibre și fire sintetice

Un incendiu a izbucnit marți dimineață la o societate comercială din Vaslui, care are ca obiect de activitate fabricarea fibrelor și firelor sintetice. Două echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

„În momentul sosirii primelor echipaje la locul intervenție s-a constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul clădirii, la o mașină de uscare și roluire a plasei din fibră de sticlă, cu posibilitate de propagare la celelalte instalații și la întreaga clădire. S-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțime, un FRAP și două autospeciale de primă intervenție și comandă”, a declarat căpitan Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Flăcările au distrus instalația electrică de forță a utilajului și au degradat instalația de aer pentru acționarea tamburilor, precum și hidroizolația de la partea superioară a utilajului. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit la un conductor electric defect, au anunțat reprezentanții ISU Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: