Home / Social / Vasluianul care a câștigat marele premiu la Loto 6/49 și-a luat banii

Vasluianul care a câștigat marele premiu la Loto 6/49 și-a luat banii

Vasluianul care a câștigat la 6/49 de duminică marele premiu în valoare de 16.693.565,48 lei s-a prezentat astăzi la sediul central al Loteriei Române pentru a-și revendica banii. După aplicarea impozitului, suma care îi rămâne câștigătorului este de 12.570.236,48 lei. Câștigătorul, care nu a dorit să-și facă publică identitatea, este din Vaslui, are în jur de 40 de ani.

Biletul norocos a fost jucat la agenția 37200 din Vaslui și a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49. Joaca la Loto 6/49 și Loto 5/40 de foarte mulți ani, săptămânal, mai precis de la vârsta de 18 ani și întotdeauna joacă variante simple. Numerele jucate sunt alese întotdeauna la întâmplare. A aflat că este câștigătorul marelui premiu luni, 23 ianuarie, dar a reacționat cu foarte mult calm. Soția a fost ceva mai emotivă, izbucnind în plâns. A mărturisit că va continua să joace, ca și până acum, variante simple, atât la Loto 6/49 cât și la Loto 5/40. Cu banii câștigați dorește să-și deschidă o afacere dar și să ajute secția de oncologie a spitalului din Vaslui.

„Mulțumesc lui Dumnezeu și Loteriei Române pentru norocul care a dat peste mine. Acum am posibilitatea de a face multe fapte bune”, este mesajul transmis de câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

Aproape 500 de locuri de muncă disponibile vasluienilor în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: