Home / Justitie / Polițiștii vasluieni sunt pe urmele șoferului care a omorât o femeie sub ochii îngroziți ai fiicei acesteia!

Polițiștii vasluieni sunt pe urmele șoferului care a omorât o femeie sub ochii îngroziți ai fiicei acesteia!

de Răzvan CĂLIN

La aproape două săptămâni de la producerea accidentului mortal din comuna Rebricea, autorul acestei tragedii nu a fost încă identificat. Totuși, polițiștii vasluieni susțin că sunt pe urmele acestuia și că nu va mai dura mult până ce individul va fi depistat și tras la răspundere.

”Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare. Sunt derulate activități specifice care să ducă la identificare autorului acestui tragic accident. Avem convingerea că acest caz va fi elucidat în cel mai scurt timp posibil”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Camerele de supraveghere ale Primărie Rebricea au surprins în seara zilei de 14 ianuarie (când s-a produs accidentul) un autovehicul trecând în mare viteză prin zonă, din direcția Iași către Vaslui. Cum accidentul s-a produs pe DJ 248 A, care leagă Vasluiul de Iași, polițiștii vasluieni au cerut și ajutorul colegilor din județele învecinate. S-a luat în calcul că autovehiculul implicat în accident ar putea aparține unei persoane din județele limitrofe, care era în tranzit prin comuna vasluiană în seara respectivă.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20.30, pe 14 ianuarie, la aproximativ 300 de metri de intrarea în satul Rebricea. Lenuța Teodorescu Costea (34 de ani) se deplasa împreună cu fiica sa de 14 ani pe marginea șoselei, moment în care femeia a fost acroșată de un autoturism care circula cu mare viteză. Practic, femeia a fost smulsă din mâna fetiței și făcută zob sub ochii îngroziți ai copilei. Șocată, fiica femeii a fugit acasă la tatăl ei, căruia i-a povestit cele întâmplate. Șoferul care conducea autoturismul nu s-a sinchisit să oprească la locul accidentului și și-a continuat nepăsător drumul. Acum, polițiștii sunt pe urmele lui și seră ca în scurt timp să îl prindă și să-l aducă în fața justiției.

About Razvan Calin

x

Check Also

Propunere pentru înființarea unui nou traseu de transport public în Bârlad

Este nevoie urgentă să se ...

Peste 27.000 de pensionari vasluieni primesc de la stat bani pentru completarea pensiilor

27.773 de pensionari vasluieni încasează ...

Șoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-și schimba anvelopele odată cu răcirea vremii

Sute de șoferi din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: