Google+
Home » Social » Ultima ora: O ambulanta care transporta un pacient cu hipertensiune către Spitalul de urgenta Vaslui a luat foc!

Ultima ora: O ambulanta care transporta un pacient cu hipertensiune către Spitalul de urgenta Vaslui a luat foc!

Incident teribil, azi noapte, pe raza localității vasluiene Stefan cel Mare. O ambulanță care se îndrepta catre Spitalul de urgenta Vaslui a luat foc in mers. Pacienta, o femeie de 68 de ani, cu hipertensiune, care fusese preluata din Vulturești, a fost scoasa din masina la timp din flăcări. Autosanitara a ars in totalitate, pompierii nu au mai putut salva nimic.

Soferul a simtit miros de fum si a tras pe dreapta. Masina s-a aprins instantaneu, dar ambulantierii au avut timp sa salveze pacienta si pe ei insisi.

”Apelul a fost preluat in jurul orei 2. A fost alocata o autospeciala cu apa si spuma, la fata locului mergand 6 subofiteri. Incendiul cuprinsese aproximativ 90% din ambulanta, cu toata aparatura medicala si materialele medicale din interiorul ambulanței. Cauza incendiului a fost un scurt-circuit electric la un ventilator.

Personalul de pe ambulanta a actionat pentru scoaterea pacientului, soferul fiind cel care a anuntat incendiul”, a declarat, pentru Est News, Petru Iftene, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui. Vom reveni cu amanunte. (S.M.)

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: