Home / Social / Ultima ora: O ambulanta care transporta un pacient cu hipertensiune către Spitalul de urgenta Vaslui a luat foc!

Ultima ora: O ambulanta care transporta un pacient cu hipertensiune către Spitalul de urgenta Vaslui a luat foc!

Incident teribil, azi noapte, pe raza localității vasluiene Stefan cel Mare. O ambulanță care se îndrepta catre Spitalul de urgenta Vaslui a luat foc in mers. Pacienta, o femeie de 68 de ani, cu hipertensiune, care fusese preluata din Vulturești, a fost scoasa din masina la timp din flăcări. Autosanitara a ars in totalitate, pompierii nu au mai putut salva nimic.

Soferul a simtit miros de fum si a tras pe dreapta. Masina s-a aprins instantaneu, dar ambulantierii au avut timp sa salveze pacienta si pe ei insisi.

”Apelul a fost preluat in jurul orei 2. A fost alocata o autospeciala cu apa si spuma, la fata locului mergand 6 subofiteri. Incendiul cuprinsese aproximativ 90% din ambulanta, cu toata aparatura medicala si materialele medicale din interiorul ambulanței. Cauza incendiului a fost un scurt-circuit electric la un ventilator.

Personalul de pe ambulanta a actionat pentru scoaterea pacientului, soferul fiind cel care a anuntat incendiul”, a declarat, pentru Est News, Petru Iftene, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui. Vom reveni cu amanunte. (S.M.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Proiectul bazinului de înot din municipiul Vaslui va fi depus la finanțator

Proiectul construcției unui bazin de înot ...

2.000 de familii din județul Vaslui au pierdut în anul 2019 alocația de susținere

Numărul beneficiarilor de alocație pentru susținerea ...

12 cluburi ”Credo Impact”, deschise în județul nostru de Episcopia Hușilor pentru copiii din comunități

Nu mai puțin de 12 cluburi ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: