Home » Sport » Sport Club Bârlad organizează în februarie un turneu de fotbal la categoriile 2007 și 2009

Sport Club Bârlad organizează în februarie un turneu de fotbal la categoriile 2007 și 2009

Sport Club Bârlad organizează un turneu de fotbal juvenil la începutul lunii februarie, la care vor participa peste 20 de echipe. Acesta se va desfășura în ambele baloane de la Greenfield din Bârlad, la două categorii de vârstă. Locurile 1,2 și 3 vor fi premiate cu diplome, cupe și medalii. Parteneri ai clubului organizator sunt Federația Română de Fotbal, Asociația Județeană Vaslui și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport.

O competiție destinată micilor fotbaliști născuți în 2009 va avea loc pe 4 februarie. A doua zi se vor duela puști născuți în 2007. La fiecare categorie de vârstă vor participa 10 – 12 echipe. Și-au anunțat prezența echipe din toată Moldova, din județele Iași, Suceava, Bacău, Vrancea, Galați, Vaslui și Botoșani. Este vorba despre echipe puternice precum Steaua Magica Iași, Viitorul Bacău, AS Play Bacău, Săgeata Tecuci, CSS Tecuci, Juniorul Brăila, Viitorul Bârlad, LPS Vaslui, Real Junior Vaslui și Galactic Focșani.

Sport Club Bârlad organizează în vară a III-a ediție a turneului “Bârlad Cup”

Tradiția turneului de fotbal “Bârlad Cup” continuă și anul acesta, când are loc cea de-a treia ediție. Sunt așteptate foarte multe cluburi din țară, dar și din străinătate. Se vor înfrunta echipe la mai multe categorii de vârstă, de la 2003 până la 2011. Confruntările vor avea loc pe durata a trei weekend-uri consecutive, datorită numărului mare de echipe.

“Pentru noi competiția care se va desfășura la începutul lunii februarie contează mult, înseamnă să le dăm jocuri copiilor de la clubul nostru, dar nu numai. Sperăm să fie un turneu bun și cei mai buni să câștige la urmă. Nu ne interesează rezultatul, ci să practice sport copiii, să facă mișcare. Tot timpul am organizat turnee și anul acesta vom organiza la sfârșitul lunii iunie și ediția a III-a a Bârlad Cup, la care preconizăm că vor participa între 80 și 100 de echipe. Echipele sunt interesate pentru că edițiile din trecut au fost reușite, pe lângă echipe puternice din țară vom avea probabil și echipe din Republica Moldova sau Bulgaria”, a declarat pentru Est News Florin Bularda, președintele Sport Club Bârlad.

Grupa 2004 a jucat bine la „Cupa Prosport” Focșani

Micii fotbaliști născuți în 2004 de la Sport Club Bârlad au evoluat weekend-ul trecut la Cupa „Prosport Focșani”, unde au avut evoluții apreciate. Copiii au jucat foarte bine cu Steaua Focșani, în ciuda faptului ca au pierdut cu 3 – 2. După ce au fost conduși cu 1 – 0, au reușit să întoarcă rezultatul. După ce au fost egalați au avut patru ocazii mari la 2 – 2 și din păcate au primul încă un gol la ultima fază a meciului. Au remizat apoi cu ACS Odobești, scor 0 – 0, rezultat care a făcut ca bârlădenii să fie eliminați încă din faza grupelor. Pentru că echipa clubului organizator a evoluat cu aceeași echipă la două categorii de vârstă și-au odihnit mai mulți jucători în cel de-al doilea meci. Odobești a învins astfel cu 1 – 0 și a câștigat biletele pentru faza următoare. “Am avut copii care au jucat foarte bine, deși lipsa jocurilor și trecerea de la teren mare la teren mic și-au spus cuvântul”, a declarat pentru Est News antrenorul Ovidiu Mangu.

Grupa 2007 și-a luat revanșa în fața celor de la Galactic Focșani

Puștii născuți în 2007 au întâlnit miercuri în deplasare Galactic Focșani într-un meci de pregătire, pe care l-au câștigat cu 6 – 4. S-a jucat timp de o oră jumătate, trei minute a câte trei reprize. Bârlădenii și-au luat astfel revanșa după ce au fost învinși la Bârlad înainte de sărbători cu 2 – 0. „Vedem o creștere în joc, s-au închegat relațiile de joc, așteptăm să vedem cum se vor comporta și la turneu”, ne-a mai declarat Mangu. (George PROCA)

About Tehno Redactor