Google+
Home » Sanatate » Trei copii din Bârlad intoxicați cu monoxid de carbon!

Trei copii din Bârlad intoxicați cu monoxid de carbon!

Răzvan CĂLIN

O familie din Bârlad a trecut, in urma cu circa o ora, prin momente cumplite după ce cei trei copii ai lor au fost găsiți leșinați, aproape fără suflare, în casă. Familia locuiește la marginea orașului, în apropiere de Stația Meteo. Totul a pornit de la un generator de curent electric pe care familia îl folosește la nevoie. La un moment dat, mama copiilor a băgat în casă generatorul pe motiv că din cauza temperaturilor scăzute de afară (mai ales pe timpul nopții), bateria agregatului se descărca foarte repede.

Din câte am înțeles, mama a băgat generatorul în casă și a ieșit din casă pentru vreo cinci minute. Dar în tot acest timp, generatorul, care e pe bază de motorină, a funcționat și a emanat monoxid de carbon. Când a revenit femeia în casă, a găsit toți cei trei copii (cu vârste de 4 luni, 9 ani și 12 ani) leșinați”, ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Disperată, femeia a sunat la 112 și în scurt timp la fața locului au ajuns două echipaje de la Stația de Ambulanță din localitate.

In scurt timp, toți cei trei frați și-au revenit în simțiri. Au fost transportați la spital, unde au fost supuși unor investigații medicale amănunțite.

În momneutl de față, starea celor trei copii este bună și sunt în afara oricarui pericol.

Comments

comments

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: