Google+
Home » Sanatate » Adolescent de 17 ani, găsit spânzurat într-o toaleta, la Spitalul Județean Vaslui

Adolescent de 17 ani, găsit spânzurat într-o toaleta, la Spitalul Județean Vaslui

Un adolescent de 17 ani, din satul Buda (Oșești) a fost găsit spânzurat de caloriferul din toaleta unui salon al Spitalului Județean de Urgență Vaslui, la o săptămână după ce fusese internat în unitatea medicală. Poliția a început o anchetă pentru ucidere din culpă.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au declanșat o anchetă la Spitalul Județean de Urgență după ce un pacient a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al unității medicale. Trupul adolescentului de 17 ani a fost descoperit de către o asistentă a Secției ORL, acolo unde tânărul era internat de o săptămână, cu diagnosticul de ”otită purulentă”. În momentul în care a recurs la actul suicidal, tânărul era singurul pacient internat în respectivul salon.

Minorul a fost găsit spânzurat de caloriferul din toaleta salonului, la o înălțime de 1,4 metri față de sol. Trupul adolescentului a fost ridicat de către asistentă și ulterior resuscitat de către cadrele medicale. Câteva ore mai târziu, a fost declarat decesul. Cadrele medicale susțin că, pe perioada cât a stat internat minorul, nu ar fi sesizat tendințe suicidale ale acestuia”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii criminaliști au dispus efectuarea autopsiei, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducerea SJU Vaslui a declanșat propria anchetă internă în acest caz.

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: