Home » Social » Contractele clienților din județ cu E.ON rămân nemodificate, după ce compania și-a schimbat denumirea pe partea de distribuție a gazelor și curentului

Contractele clienților din județ cu E.ON rămân nemodificate, după ce compania și-a schimbat denumirea pe partea de distribuție a gazelor și curentului

Contractele clienților din județul nostru cu E.ON rămân nemodificate, au anunțat reprezentanții companiei, chiar dacă, din această lună, una dintre societățile grupului german și-a schimbat denumirea din E.ON Distribuție România în Delgaz Grid.

E.ON Energie România nu v-a schimba contractele cu clienții săi în perioada următoare în ceea ce privește furnizarea de energie electrică și gaze naturale. Acordurile încheiate între grupul german E.ON și abonații săi din județul nostru vor rămâne în vigoare, fără ca schimbarea denumirii uneia dintre societățile grupului german să afecteze în vreun fel actualele contracte.

E.ON Distribuție România, care de la începutul acestui an este Delgaz Grid, se ocupă de partea de distribuție, reprezentând partea de infrastructură care preia energia electrică sau gazele din rețeaua de transport și le duce la consumator. Partea de furnizare, adică acea componentă comercială ce vizează direct abonații, este asigurată de E.ON Energie România. De aceea, din perspectiva contractelor cu clienții noștri, acestea vor rămâne nemodificate”, a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON Energie România, Sorin Munteanu.

E.ON Distribuție România, distribuitorul de gaze și electricitate de pe piața românească al grupului german E.ON, funcționează de la 1 ianuarie 2017 sub o nouă denumire, Delgaz Grid, după ce a trecut printr-un proces de rebranding, care a presupus crearea și promovarea unei noi identități vizuale. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: