Home » Sport » Evoluție la superlativ a gimnastelor bârlădene care au participat la „Grand Prix de Nîmes”

Evoluție la superlativ a gimnastelor bârlădene care au participat la „Grand Prix de Nîmes”

Bucurie mare în rândul gimnastelor și antrenorilor de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, care au participat la concursul „Grand Prix de Nîmes”.

Am luat aurul pe echipe și primele trei locuri la individual compus, la categoria la care am concurat (poussine / benjamine). Ioana Balan a obținut aurul la individual compus, Bianca Balan – argintul, iar Lorena Popa, bronzul. Suntem mulțumiți de aceste rezultate și de faptul că fetele au reușit să se concentreze și să dea ce au mai bun în concurs”, ne-a declarat fericită antrenoarea Ana Maria Iordache, care a însoțit gimnastele în Franța alături de profesorul Ioniță Chirilă.

Concursul Grand Prix de Nîmes a ajuns la a 42-a ediție, iar gimnastele de la CSS au fost nelipsite de la această competiție în ultimii 27 de ani. Anul acesta, CSS Bârlad a fost reprezentat de cinci gimnaste – Anastasia Balaur, Lorena Popa, Ioana Balan, Bianca Balan și Ilinca Balan.

Chiar dacă CSS nu este subordonat Consiliului Local ci Inspectoratului Școlar Județean, legislativul bârlădean a aprobat alocarea din bugetul municipalității a sumei de 10.000 de lei pentru deplasarea gimnastelor în Franța. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: