Home » Justitie » S-a urcat băut la volan și a accidentat grav un bătrân, după care a fugit de la locul faptei

S-a urcat băut la volan și a accidentat grav un bătrân, după care a fugit de la locul faptei

Ioan C., în vârstă de 51 de ani, din municipiul Huși, a fost reținut ieri de polițiști, după ce a accidentat un pieton și a fugit de la locul faptei.

Victima, un bărbat în vârstă de 73 de ani, se deplasa pe strada Corni, din localitate, când a avut ghinionul de a da nas în nas cu șoferul inconștient. Bătrânul a fost transportat la Spitalul municipal Huși, unde a fost diagnosticată cu ,,policontuzii traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală”.

„Polițiștii au demarat imediat activități specifice pentru identificarea conducătorului auto și, la scurt timp, acesta a fost găsit la domiciliul său. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care polițiștii l-au condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal. Conducătorul auto urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive”, a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: