Home / Social / Update: Doi copii dispăruți într-o pădure, găsiți într-un sat vecin, după ce au mers pe întuneric mai mulți kilometri prin zăpadă și ger

Update: Doi copii dispăruți într-o pădure, găsiți într-un sat vecin, după ce au mers pe întuneric mai mulți kilometri prin zăpadă și ger

Doi frați de 8 și 11 ani, căutați de autorități în urma dispariției acestora într-o pădure din apropierea satului Hreasca, au fost găsiți, marți seara, la o mătușă de-a lor într-o comună învecinată, după ce au mers singuri, pe întuneric, mai mulți kilometri prin zăpadă și ger.

Dispariția celor doi frați a fost anunțată, marți după-amiază, la numărul de urgență 112, de către tatăl lor, în timp ce se afla la strâns de lemne în pădurea de lângă Hreasca (Coroiești). Cei doi băieți s-ar fi speriat și au fugit în momentul în care în zonă au apărut mai mulți localnici cu căruțe, care au început să se certe cu tatăl lor. În urma apelului făcut de către bărbat, zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și cadre medicale au început să-i caute pe copii prin pădure, pericolul ca aceștia să se fi rătăcit fiind mare, în condițiile în care afară se înnoptase.

Pe timpul căutărilor, am fost informați de către primarul comunei Pogana că cei doi minori se află la locuința mătușii lor din localitatea Măscurei. Din cele spuse de către copii, aceștia au mers pe jos prin pădure și peste un deal, ajungând la ruda lor din satul învecinat. La o primă evaluare, starea lor de sănătate pare a fi una bună”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana David. (I. PREDA)

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

AJPIS Vaslui va plăti indemnizația de sprijin pentru micile afaceri afectate de criza COVID-19

Începând de astăzi, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie ...

Echipamente de protecție și materiale dezinfectante, donate Spitalului Huși de episcopie

Episcopia Hușilor a donat spitalului municipal din localitate cantități ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: