Home » Social » “Buzatu, răgălie, marș la pușcărie”. A treia seară de proteste masive la Bârlad.

“Buzatu, răgălie, marș la pușcărie”. A treia seară de proteste masive la Bârlad.

Sute de bârlădeni au luat iarăși cu asalt centrul Bârladului, mai hotărâți ca niciodată să pună presiune pe guvernanți, așa încât aceștia să retragă ordonanța care va scăpa de pușcărie mii de politicieni corupți care au băgat mâna în banii publici.
Elementul de noutate al serii de ieri au fost lozincile scandate împotriva lui Dumitru Buzatu, președintele organizației județene a PSD. Intr-o declarație de presă, acesta a folosit un limbaj suburban la adresa zecilor de mii de protestatari din țară, numindu-i “răgălii” și “imbecili”.
„Buzatu răgălie, marș la pușcărie” este lozinca cea mai scandată a protestului de la Bârlad.
Chiar in aceste momente, bârlădenii striga: “Afară, afară cu mafia din țară”, “Iubirea de țară în stradă se măsoară”, “Numai strada oprește dictatura”, „Vrem să abrogați, nu vrem să furați”, “Abrogați și plecați”, “Nu vrem corupție legalizată”.
In continuare, barladenii se aduna in fata Primariei Barlad înarmați cu pancarte, drapeluri, vuvuzele și o energie incredibilă. (Simona MIHĂILĂ)

About Tehno Redactor

3 comments

  1. Ăștia care ne-au distrus județul de aproape 28 de ani ne cred proști pe toți. Să le arătăm cine suntem și să ieșim în strada cât mai mulți.

  2. Sute de manifestanti! Probabil ati fost la Bucuresti ca la Barlad, daca ii numarati pe aia din fotografiile vostre, nu sunt nici 100!

%d blogeri au apreciat: