Google+
Home » Justitie » De ce i-a fost frică, nu a scăpat! Unul dintre bătăușii de la Gallamar a fost prins

De ce i-a fost frică, nu a scăpat! Unul dintre bătăușii de la Gallamar a fost prins

de Răzvan CĂLIN

Vreme de aproximativ o lună, Ionuț B., unul dintre indivizii implicați în altercația din barul ”Gallamar” din Bârlad, s-a sustras anchetei derulate de polițiștii bârlădeni. Abia pe 1 februarie tânărul a fost depistat de oamenii legii, care au și emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 2 februarie, Ionuț B. a fost prezentat Parchetului și Judecătoriei Bârlad cu propunerea arestării preventive. Însă, magistrații bârlădeni au decis în cele din urmă ca individul să fie cercetat în stare de libertate. Tânărul este acuzat că a comis trei infracțiuni de lovire și alte violențe, la care se adaugă și o acuzației de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Alături de alți doi bârlădeni (toți practicanți de arte marțiale și membri ai Fight Club Titans Bârlad), Ionuț B. a fost implicat într-o altercație cu un grup de tineri din comuna Zorleni. Scandalul a avut loc în noaptea de 22/23 decembrie 2016, în barul ”Gallamar”, situat la ieșirea din partea de nord a Bârladului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că în noaptea respectivă, între cele două tabere a izbucnit un conflict spontan. Scandalul dintre bârlădeni și grupul bărbaților din Zorleni a izbucnit pe fondul unui schimb de replici dure, injurii și alte expresii licențioase, totul petrecându-se în jurul orei 1.30. De aici până la bătaie a fost doar un pas, cele două tabere încăierându-se serios. Învingători au ieșit, într-un final, practicanții de arte marțiale.

Pe 28 decembrie, polițiștii i-au reținut pe Mihai M., din Zorleni și bârlădenii Ionuț P. și Florin G. pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. În cele din urmă, magistrații au dispus punerea celor trei scandalagii sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Acum, iată a venit rândul lui Ionuț B., care a scăpat ceva mai ușor, fiind cercetat în stare de libertate.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: