Google+
Home » Justitie » Scandal în fața Liceului din Puiești!

Scandal în fața Liceului din Puiești!

de Răzvan CĂLIN

Doi tineri din comuna Puiești au provocat în urmă cu două zile un scandal de proporții în fața Liceului Tehnologic din localitate. Este vorba despre Nicu Blănaru (26 de ani) și Dănuț Blănaru (20 de ani), ambii din satul Cetățuia.

”Din câte am înțeles, cei doi tineri au mers la liceul din Puiești unde probabil urmau să se întâlnească cu niște fete. Însă, la un moment dat s-au luat la ceartă cu alte persoane. Nu știu din ce motive, dar cert este că au făcut scandal mare de a fost nevoie de intervenția poliției”, ne-a declarat Costel Moraru, primarul comunei Puiești.

Într-adevăr, oamenii care au asistat la scandalul provocat de cei doi tineir, au apelat 112 și au cerut ajutorul polițiștilor din comună.

”Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat persoanele recalcitrante și le-au condus la sediul postului de poliție. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi tineri, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, au provocat scandal public, au adresat injurii și amenințări la adresa mai multor persoane de pe raza localității”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Parchetul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Comments

comments

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: