Home / Social / Bruxelles e cu noi! ”Răgăliile de Bârlad” protestează în fața Consiliului Europei

Bruxelles e cu noi! ”Răgăliile de Bârlad” protestează în fața Consiliului Europei

de Simona MIHĂILĂ

În spirit de solidaritate cu sutele de mii de oameni care protestează în țară împotriva măsurilor abuzive ale guvernului PSD recent instalat, zeci de români stabiliți în Bruxelles fac același lucru, exact acolo în inima capitalei europene. În fiecare zi, după ce ies de la serviciu, românii, printre care și cetățeni ai județului Vaslui, înfruntă vremea mohorâtă pentru a protesta, ore întregi, cu gândul că și gestul lor va contribui la curățarea țării de penali.

Protestele au avut loc atât în fața Ambasadei României de la Bruxelles, cât și în fața sediului Consiliului Europei. Prietenii noștri din capitala Europei, cititori ai ziarului Est News, ne-au trimis prin intermediul rețelelor de socializare câteva imagini de la proteste.

Ca și familiile lor rămase în țară, protestatarii de la Bruxelles, majoritatea tineri de carieră, specialiști în IT, dar și ingineri sau medici, manifestă înarmați cu steaguri, pancarte cu lozinci îndreptate împotriva guvernanților PSD-ALDE, cele două partide care care luptă din răsputeri pentru legalizarea corupției.

Printre manifestanți se află și bârlădeni, elementul de identificare fiind pancarta pe care scrie ”Răgălie de Bârlad”, epitetul pe care Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, l-a atribuit în mod jignitor protestatarilor și care a reușit, iată, să-l scoată din anonimat așa cum nu a făcut-o niciuna din ”mărețele realizări” din fruntea județului.

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

Cum au sărbătorit bârlădenii ziua de 24 Ianuarie

Bârlădenii au sărbătorit azi Ziua Unirii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: