Google+
Home » Administratie » De ieri, Roxana Miron, noul viceprimar al Bârladului, și-a intrat în pâine. Iată atribuțiile primei femei viceprimar din oraș!

De ieri, Roxana Miron, noul viceprimar al Bârladului, și-a intrat în pâine. Iată atribuțiile primei femei viceprimar din oraș!

De ieri, Bârladul are oficial, viceprimar. Mai exact, viceprimăriță, în persoana Roxanei Miron (PSD), votată în această funcție în ședința de săptămâna trecută a Consiliului Local Bârlad.

Tot ieri, primarul Dumitru Boroș i-a delegat, prin dispoziție, o serie de atribuții pe care Roxana Miron va trebui să le exercite timp de trei ani și jumătate de acum înainte.

Iată care sunt acestea: este înlocuitorul de drept al primarului atunci când acesta lipsește din instituție;ia măsuri pentru organizarea executării și organizarea în concret a activităților din următoarele domenii: cultură, tineret, refacerea și protecția mediului, conservarea, restaurarea și punerea în valoare a monumentelor istorice și de arhitectură, a parcurilor, grădinilor publice, serviciile comunitare de utilitate publică: salubrizare și energie termică; ia măsuri pentru asigurarea inventarierii, evidenței statistice, inspecției și controlului efectuării serviciilor publice de interes local (cele mai sus menționate); poate exercita atribuțiile prevăzute în sarcina primarului, în privința mai multor legi sociale (privind venitul minim garantat, alocația pentru susținerea familiei, legea privind protecția persoanelor cu handicap); poate semna în numele primarului actele de vânzare-cumpărare încheiate la autoritățile competente. (Simona MIHĂILĂ)

Comments

comments

About Simona Vasile

One comment

  1. Roxana sa nu cazi in plasa lui Boros ,sa actionezi la comanda ,si nici sa executi ordinele lui Solomon ca astia te trag in jos ,in rest spor la munca.

%d blogeri au apreciat: