Home » Sanatate » Găsit în casă degerat

Găsit în casă degerat

Deși temperaturile din week-end nu au fost atât de scăzute ca la începutul lunii ianuarie, sâmbătă, 4 ianuarie, la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad a fot înregistrat un pacient cu degerături. Un bărbat de 66 de ani din Puiești a fost adus de nepotul său, care l-a găsit în casă cu picioarele degerate.

„Pacientul a fost adus la spital cu degerături de gradul III la membrele inferioare și a fost internat la secția Chirurgie (septic) pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pacientul avea și hipoglicemie, dovadă că nu mâncase de câteva zile”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului bârlădean în relația cu mass-media.

Bărbatul este o persoană defavorizată, locuiește într-un bordei fără nicio sursă de încălzire, singur și fără posibilitatea de a se îngriji. Deși nu figurează în evidențele spitalului, bătrânul pare a avea probleme neurologice sau psihiatrice întrucât nu este deloc cooperant cu personalul medical. Va rămâne în spital cât timp va fi nevoie, după care va sta, probabil, câteva zile și la adăpostul de noapte pentru oamenii străzii. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: