Home » Justitie » Un șofer din Ciurea, audiat în cazul tinerei de 34 de ani ucisă de o mașină a cărui conducător a fugit de la locul accidentului

Un șofer din Ciurea, audiat în cazul tinerei de 34 de ani ucisă de o mașină a cărui conducător a fugit de la locul accidentului

Un șofer din Ciurea, județul Iași, este suspect în cazul tinerei mame de 34 de ani care, în urmă cu mai bine de trei săptămâni, a fost ucisă de o mașină a cărui conducător a fugit de la locul accidentului, fără a fi depistat de către polițiști până în prezent.

După mai bine de trei săptămâni de căutări, polițiștii sunt pe punctul de a depista autorul accidentului în urma căruia o tânără de 34 de ani a fost ucisă de către o mașină a cărui șofer a fugit de la locul faptei. În acest sens, un șofer din localitatea Ciurea, județul Iași, a fost condus la audieri, luni, la sediul Poliției Vaslui, în urma unor indicii că acesta ar fi autorul evenimentului rutier. Reprezentanții Poliției Județene Vaslui nu au vrut să ofere nici un amănunt în acest caz, precizând că se desfășoară în continuare cercetări.

Persoana condusă la audieri nu are, deocamdată, nicio calitate în cazul victimei accidentului din data de 14 ianuarie, de pe raza localității Rebricea. Autoturismul bărbatului va fi supus unor expertize tehnice, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat pentru Est News purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Tânăra de 34 de ani din Rebricea a murit în cursul serii de 14 ianuarie, fiind lovită de o mașină în timp ce mergea de mână cu fiica sa de 14 ani pe marginea drumului. Șoferul autoturismului nu a oprit la locul accidentului, acesta fiind căutat de către polițiști. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: