Home » Sport » În weekend a avut loc Cupa Sport Club Bârlad

În weekend a avut loc Cupa Sport Club Bârlad

Sâmbătă și duminică au fost zile pline de fotbal la Bârlad, când s-a desfășurat Cupa Sport Club Bârlad, pe terenurile de la Greenfield. În cadrul evenimentului organizat de clubul Sport Club Bârlad, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal, Federația Română de Fotbal și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport au avut loc meciuri de fotbal la categoriile 2007 și 2009. Spectacolul a fost la el acasă, iar cele 32 de meciuri disputate au adus cu ele marcarea a peste 200 de goluri. Un singur meci a fost câștigat în urma meciurilor de departajare. Real Junior Vaslui a disputat finala cu grupa 2009, iar Atletic Club Bârlad a terminat pe podium cu grupa 2007.

Învingătoare la categoria 2009 a fost Didi Junior Iași, care a învins în finală Real Junior Vaslui cu 4 – 0. Echipa a doua a ieșenilor a ocupat locul trei, după ce a învins Galatic Focșani cu 8 – 1. Pe patru s-a clasat Steaua Magică Iași, care a învins în meciul de clasament Kinder Brăila cu 2 – 0. Sport Club Bârlad a terminat pe șapte, după ce a învins Play Bacău cu 4 – 2.

Didi Junior 1 a învins în grupa A pe Play Bacău cu 14 – 0, pe Steaua Magică Iași cu 3 – 0 și pe Galactic Focșani cu 12 – 0. Steaua Magică Iași a ieșit și ea din grupe, după ce a învins Galactic Focșani cu 5 – 1 și Play Bacău cu 7 – 2. Galatic Focșani a dispus de Play Bacău cu 4 – 1.

Real Junior Vaslui a dominat grupa B, unde a învins Kinder Brăila cu 12 – 0 și Sport Club Bârlad cu 10 – 0. Meciul dintre Real Junior și Didi Junior 2 s-a terminat la egalitate, scor 1 – 1. Ieșenii au mers și ei mai departe după ce au învins Sport Club Bârlad cu 13 – 0 și Kinder Brăila cu 6 – 1. Kinder Brăila a învins Sport Club Bârlad cu 2 – 1.

Luceafărul Brăila a câștigat competiția dedicată puștilor născuți în 2007, după ce a dispus de Didi Junior 2 cu 1 – 0. Atletic Club Bârlad a terminat pe trei, după ce a învins în finala mică pe Măgura Bacău cu 4 – 0. Bârlădenii au ratat prezența în ultimul act după ce au pierdut cu 0 – 1 disputa cu echipa campioană. Măgura Bacău a fost și ea foarte aproape de a lupta pentru trofeu, dar a fost eliminată la penalty-uri.

Măgura Bacău a câștigat grupa A după ce a învins CSS Tecuci cu 3 – 1 și Sport Club Bârlad cu 11 – 0, iar cu Didi Junior 2 a remizat, scor 1 – 1. Formația ieșeană a mers mai departe grație victoriilor obținute cu Sport Club Bârlad și CSS Tecuci, cu 3 – 0. Sport Club Bârlad a învins CSS Tecuci cu 3 – 1.

Luceafărul Brăila a dominat ostilitățile în grupa B, unde a surclasat Galactic Focșani (7 – 0), Real Junior (4 – 1) și Play Bacău (11 – 0). Real Junior Vaslui a învins Play Bacău cu 6 – 0 și Galatic Focșani cu 7 – 0. Galactic Focșani a trecut de Play Bacău cu 4 – 2.

Atletic Club Bârlad a învins în grupa C pe Metalosport Galați cu 3 – 0 și pe CS Viva Activ Buhuși cu 12 – 0. A remizat cu Didi Junior 1, scor 0 – 0. Ieșenii au învins cu 6 – 1 pe CS Viva Activ Buhuși și au terminat la egalitate cu Metalosport Galați, scor 1 – 1. Gălățenii au învins CS Viva Activ Buhuși cu 2 – 0. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: