Home » Sport » Handbaliștii juniori I și III au meciuri duminică

Handbaliștii juniori I și III au meciuri duminică

Echipele de handbaliști juniori care ne reprezintă județul au încă o șansă de a-și consolida calificarea în primul turneu semifinal, dacă obțin rezultate pozitive în meciurile care au loc în acest sfârșit de săptămână.

Juniorii I de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui întâlnesc duminică LPS Nadia Comănești Onești, în cadrul etapei a 9-a din sezonul regulat. Handbaliștii pregătiți de Liviu Gheorghiu ocupă locul secund, cu 30 de puncte, cu nouă mai puține decât CS Știința Municipal Bacău. Pe trei se clasează LPS Piatra Neamț cu 27 de puncte, iar ultima poziție de calificare la primul turneu semifinal e ocupată de LPS Suceava, cu 26 de puncte. Oneștenii ocupă ultima poziție, cu un singur punct, astfel că ne așteptăm la o victorie. În ultimele două partide LPS Nadia Comănești Onești a fost învin autoritar, la o diferență de peste zece goluri.

Cele două echipe vasluiene care evoluează în campionatul de juniori III, LPS Vaslui și ACS Campionii Vaslui se înfruntă duminică. Formația pregătită de Liviu Gugleș este lider autoritar cu 36 de puncte, cu nouă mai multe decât CSU Suceava. ACS Campionii a pierdut poziția de calificare la turneul semifinal după ce a suferit o înfrângere etapa trecută, cu LPS Suceava. Echipa pregătită de profesorul Gheorghe Mogâldea se află pe locul cinci, cu 17 puncte. Este la egalitate de puncte cu LPS Suceava, care are însă un golaveraj mai bun. LPS Suceava întâlnește ocupanta locului șase, LPS Iași, iar dacă învinge are ocazia să se distanțeze de ACS Campionii.

Handbaliștii juniorii II de la LPS Vaslui, pregătiți de profesorul Laurențiu Cozma, reiau campionatul pe 18 februarie, când vor întâlni liderul LPS Brăila. Vasluienii ocupă locul trei, cu 16 puncte, cu patru mai puține decât prima clasată. (George PROCA)

About Tehno Redactor