Home / Administratie / Traficul se desfășura cu dificultate, aseară, pe DN 24, la ieșirea din județ spre Iași, unde TIR-urile erau tractate de utilajele de deszăpezire

Traficul se desfășura cu dificultate, aseară, pe DN 24, la ieșirea din județ spre Iași, unde TIR-urile erau tractate de utilajele de deszăpezire

Traficul rutier se desfășura cu dificultate, aseară, pe drumul național DN 24, la ieșirea din județ spre Iași, din cauza cantităților mari de zăpadă căzute în zonă. Pentru a preveni blocajele, autotrenurile erau tractate de utilajele de deszăpezire pe sectorul Codăești – Movila lui Burcel.

Ninsorile abundente au perturbat traficul rutier la ieșirea din județ spre Iași, pe drumul național DN 24. Mai multe TIR-uri au rămas blocate într-o stație de carburanți din Codăești, după ce două autotrenuri au derapat pe sectorul de drum în rampă dintre Codăești și Movila lui Burcel. În consecință, în zonă au fost trimise mai multe utilaje de deszăpezire, precum și echipaje de poliție pentru a dirija traficul în zonă.

Autotrenurile nu erau echipate, în majoritatea cazurilor, cu lanțuri antiderapante astfel încât utilajele noastre de deszăpezire le-au ajutat să urce rampa între Codăești și Movila lui Burcel. TIR-urile erau parcate la baza rampei și nu au circulat fără a fi însoțite, tocmai pentru a se evita blocajele”, ne-a declarat șeful Secției Vaslui a Direcției Regionale de Drumuri Naționale, Lucian Radu.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, traficul s-a desfășurat, în anumite momente, și alternativ, pe un singur fir. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Doi pui de tigru bengalez, achiziționați de Grădina Zoologică din Bârlad. Când ii vor putea vedea vizitatorii?

de Mihaela NICULESCU Doi pui de tigru bengalez vor ...

DSVSA Vaslui a făcut un pas important pentru eficientizarea comunicării cu agenții economici și persoanele fizice

de Mihaela NICULESCU Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța ...

Consiliul Local Vaslui votează în această săptămână bugetul general pe anul 2020

Bugetul municipiului Vaslui pentru anul 2020 prevede la capitolul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: