Home » Justitie » Un polițist și un jandarm, transportați cu ambulanța la spital după ce au intrat cu o autospecială de poliție într-un morman de pietriș

Un polițist și un jandarm, transportați cu ambulanța la spital după ce au intrat cu o autospecială de poliție într-un morman de pietriș

Un polițist și un jandarm au fost transportați cu ambulanța la spital, miercuri seara, după ce au intrat cu o autospecială de poliție într-un morman de pietriș de pe marginea unui drum județean. Polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul.

O autospecială de poliție condusă de către un subofițer de la Secția nr. 1 Vaslui a fost implicată într-un accident petrecut, miercuri seara, pe drumul județean Pungești – Gîrceni, după ce șoferul a intrat într-un morman de pietriș de pe marginea drumului. Polițistul se afla împreună cu un jandarm și se îndrepta dinspre localitatea Gîrceni spre Pungești când, la un moment dat, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu mașina de serviciu în acea grămadă de balast din afara șoselei. Ulterior, autospeciala de poliție a revenit pe drum, însă fără a se răsturna. Cei doi subofițeri au solicitat prin intermediul numărului de urgență 112 intervenția unui echipaj medical.

Polițistul acuza dureri la nivelul mandibulei, în timp ce jandarmul a spus că i-a fost afectată coloana vertebrală. Cele două victime au fost preluate de un echipaj de prim ajutor (EPA) al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.
Polițiștii de la Serviciul Rutier Vaslui au început cercetările la locul accidentului pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut acesta. De asemenea, polițistului aflat la volan i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: