Home » Politic » Deputatul Daniel Olteanu (PNL), tur de forță în weekend, cu întâlniri în Șuletea, Banca și Gherghești

Deputatul Daniel Olteanu (PNL), tur de forță în weekend, cu întâlniri în Șuletea, Banca și Gherghești

Deputatul liberal Daniel Olteanu a reluat seria întȃlnirilor de lucru în teritoriu, fiind prezent, la finalul săptămȃnii trecute, în comunele Banca, Șuletea și Gherghești.
Așa cum am anunțat încă din timpul campaniei electorale, îmi doresc un mandat activ. Cred că singura și cea mai bună modalitate de a identifica problemele unei comunități este în teren, alături de oameni și de reprezentanții administrațiilor locale, care cunosc foarte bine problemele zonei și alături de care pot fi discutate și puse la punct proiecte concrete, cu rezultate care să se reflecte în nivelul de trai al locuitorilor. Astfel de discuții au avut loc sȃmbătă, la Șuletea, în cadrul ședinței de Consiliu Local, unde, pe ordinea de zi, au fost proiecte de hotărȃre privind extinderea sistemului de iluminat public stradal, modernizarea dispensarului și construirea sediului Primăriei Șuletea, dar și alegerea noului viceprimar al comuneiʺ, a spus Daniel Olteanu, care a precizat că unul dintre obiectivele sale principale, ca parlamentar, este sprijinirea tuturor primarilor PNL din județ și, în general, a celor care îi solicită ajutorul.
Mă bucur nespus că la ședința Consiliului Local de la Șuletea a participat și domnul deputat Daniel Olteanu. Este singurul parlamentar vasluian care a dovedit că îi pasă de ceea ce se întȃmplă în comunitatea noastră și că își dorește, cu adevărat, să ne ofere sprijinul său. Faptul că a fost prezent la desemnarea noului viceprimar al comunei arată și preocuparea sa pentru soarta PNL Vasluiʺ, a declarat primarul comunei Șuletea, Ciprian Robert Tamaș.
Daniel Olteanu s-a întȃlnit, zilele trecute și cu membrii organizațiilor locale PNL din comunele Banca și Gherghești, scopul fiind îmbunătățirea activității acestor organizații și rezolvarea problemelor legate de administrația locală.
Peste 35 de persoane, între care primarul Vasile Vȃnătoru, consilieri locali și mai mulți președinți ai organizațiilor sătești din comuna Banca, au adus în discuție fondurile insuficiente alocate județului Vaslui prin bugetul de stat, mai ales în ceea ce privește capitolul de noi investiții în infrastructură. Alături de Daniel Olteanu, liberalii din Banca au analizat stadiul proiectelor implementate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și au dezbătut problemele politice de la nivel național și județean.
La Gherghești, Daniel Olteanu a participat la ședința Consiliului de coordonare local al organizației PNL din comună. Președintele organizației și, totodată, primarul comunei Gherghești, Nixon Ibănescu, a prezentat raportul de activitate al Biroului Permanent Local, din care nu au lipsit concluziile cu privire la rezultatele obținute la alegerile locale și parlamentare din cursul anului trecut. La finalul întȃlnirii, deputatul Daniel Olteanu a stat de vorbă cu toți cei care au venit să îi transmită personal problemele cu care se confruntă, subliniind că va reveni în comună, pentru a vedea cum au fost rezolvate situațiile prezentate.
Deputatul liberal a menționat că intenționează să își desfășoare activitatea parlamentară pe baza datelor strânse din teritoriu, luând în considerare și propunerile venite din partea cetățenilor interesați să contribuie la elaborarea de inițiative legislative. „Le mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis personal sau pe pagina de Facebook părerile și sugestiile lor referitoare la promovarea sau modificarea unor legi în Parlament și la activitatea mea de pȃnă acum. Am primit deja cȃteva propuneri punctuale, cu probleme care pot fi rezolvate pe cale legislativă, și acestea au intrat în procedură de lucru. Pentru mine, ca parlamentar, este esențial ca dialogul cu electoratul, și nu numai, să continue și să se realizeze într-un mod cȃt mai transparentʺ, a spus Daniel Olteanu, care a subliniat că dorește ca, în fiecare dintre cele trei comune unde a fost prezent, în funcție de spațiul stabilit de primari, să deschidă, în perioada următoare, cȃte un cabinet parlamentar.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: