Home » Justitie » Hoți din locuințe prinși de polițiștii din Banca

Hoți din locuințe prinși de polițiștii din Banca

Patru bărbați din comuna Bogdănești, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

M. Bebe, de 40 de ani, F. Raul, de 20 de ani, H. Marius, de 21 de ani și G. Nelu, de 50 de ani, toți din localitatea Unțești, au pătruns în dimineața zilei de patru februarie fără drept în curtea unei femei de 64 de ani, de unde au sustras 27 bucăți lemn de esență stejar, fiecare având lungimea de 4 metri. De asemenea, au pătruns prin efracție în locuință, reușind să sustragă un computer, un DVD cu 2 boxe audio, un televizor și mai multe obiecte de uz casnic. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 5.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Banca i-au identificat pe cei patru și au recuperat bunurile sustrase, urmând să le înapoieze persoanei vătămate. Bărbații sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: