Home » Administratie » Circulația troleibuzelor în Vaslui, afectată din cauza gerului

Circulația troleibuzelor în Vaslui, afectată din cauza gerului

Gerul din ultima perioadă a afectat și circulația troleibuzelor din municipiul Vaslui. Călătorii aflați în aceste mijloace de transport au rămas, uneori, prin stații, după ce autovehiculele electrice au rămas blocate.

Capriciile vremii de la începutul acestei luni au dat peste cap, nu de puține ori, circulația troleibuzelor în Vaslui. Repornite după o perioadă mai lungă de așteptare a unor specialiști de prin străinătate, mijloacele de transport electrice au rămas uneori blocate prin stații. Motivul se pare că îl reprezintă gheața formată pe rețeaua de contact, care nu au mai permis șoferilor să-și continue cursa. În consecință, călătorii au rămas, uneori, prin stații. Reprezentanții primăriei susțin însă că sunt cazuri izolate și se depun eforturi de către societatea Transurb, aflată în subordinea Consiliului Local, ca cei aflați în troleibuze să nu aibă de suferit.

Troleibuzul circulă în Vaslui pe aproape toată lungimea străzii Ștefan cel Mare, mai exact pe traseul Gara CFR – Centru – Spital – Moara Grecilor – Direcția pentru Protecția Copilului. Mai mulți ani, transportul electric nu a funcționat din cauza includerii acestuia într-un program de reabilitare și extindere a rețelei de la Textila la Moara Grecilor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: