Home » Justitie » Razie a jandarmilor vasluieni în târguri

Razie a jandarmilor vasluieni în târguri

Jandarmii vasluieni au luat la bani mărunți zilele trecute comercianții din târgurile comerciale organizate în Berezeni, Vetrișoaia, Drânceni și Arsura.

Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale și s-a luat măsura confiscării de bunuri în valoare de 1.660 lei. Amenzile au fost date pentru omisiunea întocmirii și afișării la locurile de desfacere și servire a prețurilor și tarifelor și efectuarea de activități de comerț fără îndeplinirea condițiilor stabilite prin lege.

Ca urmare a constatărilor efectuate lucrătorii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui aduc la cunoștință cetățenilor că omisiunea întocmirii și afișării, în unitate, la locurile de desfacere sau servire, de către operatorii economici a prețurilor și tarifelor, a categoriei de calitate a produselor sau serviciilor ori, acolo unde este cazul, a listei de prețuri și tarife se sancționează prin lege. La fel și efectuarea de activități de producție, comerț sau prestări de servicii, după caz, fără îndeplinirea condițiilor stabilite prin lege. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: