Home » Sport » HC Vaslui vrea azi revanșa cu CSU Suceava

HC Vaslui vrea azi revanșa cu CSU Suceava

Handbal Club Vaslui joacă astăzi pe teren propriu cu CSU Suceava, de la ora 18:30, în cadrul etapei a XIX-a din Liga Zimbrilor. Favorita noastră speră la sprijinul fanilor, care să îi poarte spre un nou succes, așa cum au făcut-o de multe ori până acum. Partida nu va fi televizată, un motiv în plus pentru care Sala Sporturilor ar trebui să fie arhiplină.

Elevii pregătiți de Sandu Iacob și Alexandru Acsinte vor să își ia revanșa în fața sucevenilor, după ce au pierdut cu 19 – 23 meciul din tur. Vasluienii conduceau la pauză cu 13 – 10, dar portarul Șelaru care a intrat în a doua repriză a făcut minuni și a blocat poarta în ultimele nouă minute. HC Vaslui învinsese anterior CSU Suceava de trei ori consecutiv.

Vasluienii ocupă locul șapte, cu 24 de puncte și au început campionatul cu o victorie, scor 29 – 26 cu CSM Făgăraș. Au mai jucat între timp un amical cu Politehnica Iași, câștigat cu 36 – 34. Vlad Vlăduț și Tiberius Moldovanu sunt în continuare nerefăcuți și nu vor putea juca. Sucevenii sunt pe 10, cu doar 18 puncte și au nevoie de victorie pentru a continua să spere la un loc de play – off. Au pierdut etapa trecută cu 25 – 26 disputa cu AHC Dunărea Călărași.

Dacă reușesc să câștige toate cele trei puncte puse în joc, vasluienii au șansa de a urca pe șase în clasament. Mai trebuie ca SCM Politehnica Timișoara să scoată cel mult un punct din meciul cu CSA Steaua București. Timișorenii ocupă locul șase, cu 25 de puncte, iar bucureștenii sunt pe opt, cu 22. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: