Home » Social » Cinci persoane rămase izolate în zăpadă, după ce au derapat cu mașinile pe șosea și au ajuns în șanț din cauza sulurilor formate de viscol

Cinci persoane rămase izolate în zăpadă, după ce au derapat cu mașinile pe șosea și au ajuns în șanț din cauza sulurilor formate de viscol

Cinci persoane au rămas izolate în zăpadă, miercuri, pe marginea unui drum din județ după ce au derapat cu mașinile de pe șosea din cauza sulurilor formate de viscol. Cele două autovehicule au fost găsite și scoase dintre nămeți de către un echipaj al Poliției de Frontieră aflat în patrulare pe Valea Prutului.

Două mașini au rămase blocate în zăpadă pe marginea unui drum din localitatea Pogănești, în apropiere de frontiera de est a României, după ce șoferii au derapat din cauza sulurilor de zăpadă formate pe carosabil. Astfel, cinci persoane aflate în cele două autovehicule au rămas izolate pentru o perioadă de timp până când au fost descoperite de către un echipaj al Poliției de Frontieră Vaslui aflat în patrulare pe Valea Prutului.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DAn9Tiz0LGI&w=560&h=315] Polițiștii de frontieră efectuau misiuni de supraveghere a frontierei de stat când au găsit cele două autovehicule blocate în sulurile formate de vântul puternic, care a viscolit zăpada. Autoturismele au fost tractate cu ajutorul specialei din dotare, un SUV cu tracțiune integrală, durata intervenției fiind de aproximativ jumătate de oră”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Niciuna dintre persoanele aflate în cele două mașini nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, șoferii putându-și relua deplasarea, însoțiți de echipajul Poliției de Frontieră până la drumul european.

About Tehno Redactor