Home » Sport » Aur, argint și bronz pentru atletele vasluience, la Memorialul „Dorin Melinte”

Aur, argint și bronz pentru atletele vasluience, la Memorialul „Dorin Melinte”

Atletele de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, pregătite de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos, au urcat de opt ori pe podium la Bacău. Vasluiencele au cucerit la Memorialul „Dorin Melinte” o medalie de aur, trei de argint și patru de bronz.

La proba de 3.000 de metri Izabela Spiridon a luat argintul la juniori II iar Gabriela Buzdugan a luat aceeași distincție la juniori III. Au mai concurat Georgiana Nedelea, Ionela Lungu, Diana Ionela Vîrlan și Teodora Adina Arteni. La 1.500 de metri Izabela Spiridon a luat bronzul la juniori II, Maria Mirabela Blănaru a luat argintul la juniori III, iar Cristina Balaur a luat bronzul la juniori III. Au mai concurat Georgiana Nedelea, Ionela Lungu, Gabriela Buzdugan, Andreea Morariu, Elena Ciulei,, Nina Ștefania Andrei, Andreea Cristina Murgu și Paula Buzdugan. La proba de 800 de metri, juniori III, Cristina Balaur a cucerit aurul, Maria Blănaru argintul și Andreea Morariu bronzul. Au mai participat Nina Ștefania Andrei, Elena Ciulei, Andreea Cristina Murgu , Alexandra Bodroghina, Ana Maria Picincu, Mădălina Baciu și Paula Buzdugan. La proba de 400 de metri au participat Denisa Mihoci și Ana Maria Cihodaru. La 200 au concurat cinci vasluience: Nina Ștefania Andrei, Antonia Renata Dragomir, Beatrice Miron, Denisa Mihoci și Ana Maria Cihodaru.

Atletele vasluience atacă zilele următoare noi medalii

LPS Vaslui participă zilele următoare la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret – Cupa de Cristal. La proba de 800 de metri vor concura Diana Bogos și Georgiana Nedelea. Iar la probele de 1.500 și 3.000 de metri vor concura Georgiana Nedelea și Izabela Spiridon. Competiția va avea loc în București. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: