Home » Administratie » Cad bucăți de gheață în capul bârlădenilor. Ei, și ce?!

Cad bucăți de gheață în capul bârlădenilor. Ei, și ce?!

Autoritățile publice dorm în bocanci, iar lipsa amenzilor îi face pe reprezentanții instituțiilor publice sau societăților private să fie în continuare indiferenți când vine vorba de curățarea de gheață a acoperișurilor și streșinilor.

De marți, odată cu razele ceva mai puternice ale soarelui, au reapărut incidentele legate de prăbușirea zăpezii și chiar a gheții de pe clădiri. Patru persoane au sesizat redacției noastre pericolul pe care îl reprezintă zăpada și țurțurii de pe acoperișuri. O femeie a fost la un pas de nenorocire, marți în jurul orei 12, când o bucată mare de gheață a căzut de pe acoperișul unei clădiri din centrul orașului, la nici o secundă după ce a trecut de intrarea în imobil.

M-am speriat îngrozitor când am auzit un zgomot puternic în urma mea și am văzut cum o bucată imensă de gheață a căzut și s-a spart la un metru de mine. Imediat am realizat că am trecut pe lângă o nenorocire. Nu am mai fost bună de nimic”, ne-a declarat femeia.

Dacă ar fi căzut peste ea sau peste un client al restaurantului care funcționează în clădirea respectivă, oare cine și-ar fi asumat răspunderea? Probabil că abia atunci s-ar fi luat măsuri de curățare a acoperișului. Dar de ce trebuie să așteptăm să se întâmple nenorociri pentru ca proprietarii clădirilor să-și curețe acoperișurile? Primăria este cea care poate să amendeze proprietarii iresponsabili. Oare câte amenzi au aplicat reprezentanții municipalității?

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: