Home » Social » La un pas de catastrofă în Vaslui, după ce un incendiu a izbucnit la o societate de încărcat butelii

La un pas de catastrofă în Vaslui, după ce un incendiu a izbucnit la o societate de încărcat butelii

Un incendiu s-a produs, joi după-amiază, la o societate de încărcat butelii din municipiul Vaslui, după ce cabina paznicului a luat foc, fără a se cunoaște deocamdată cauza. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit și au reușit să stingă la timp incendiul înainte ca acesta să se extindă la depozitul de butelii.

La un pas de o catastrofă în apropiere de municipiul Vaslui, după ce un depozit de butelii era să sară în aer în urma unui incendiu. Numai intervenția la timp a pompierilor a făcut ca aceasta să nu mai aibă loc. Practic, incendiul s-a petrecut la o societate de îmbuteliat recipiente cu GPL din zona industrială a orașului. Flăcările au izbucnit la cabina paznicului, situată exact lângă depozitul de butelii al societății. De altfel, paznicul a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția pompierilor.

„Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la societatea respectivă, reușindu-se în timp util izolarea incendiului. Exista pericolul ca acesta să se extindă la depozitul de butelii, în condițiile în care cabina portarului era lipită de clădire”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

În urma incendiului, paznicul societății, un bărbat de 55 de ani, a suferit arsuri la față, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Pompierii vasluieni au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au condus la izbucnirea incendiului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: