Home / Administratie / Patinoarul din Bârlad va fi mutat

Patinoarul din Bârlad va fi mutat

de Simona MIHĂILĂ
Autoritatile locale bârlădene au luat decizia să găsească un nou amplasament pentru patinoar. Amenajat, la începutul acestei ierni, lângă Stadionul FEPA, patinoarul a devenit imediat principala atracție a localnicilor, indiferent de vârstă. Zilnic, sute de copii și adulți, veniți din toate colțurile orașului, cu patine închiriate sau aduse de acasa, petrec ore întregi aici.
Din acest motiv, aleile aferente blocurilor din vecinătatea Școlii nr. 9 sunt permanent înțesate de autoturisme. În lipsa unei parcări în zonă, vizitatorii patinoarului își lasă masinile acolo unde le vine bine, accesul riveranilor pe alei fiind deseori blocat, prilej de de nemultumiri și conflicte.
“Am cerut celor din serviciile de specialitate din primărie identificarea unui teren intr-o altă zonă din oraș, întrucât condițiile actuale sunt improprii. Este nevoie de o zonă unde să existe posibilitatea amenajării unei parcări”, a declarat primarul Dumitru Boroș, ieri, in cadrul unei conferințe de presă.
Edilul-șef a subliniat că, dincolo de succesul pe care patinoarul l-a avut la public, acesta s-a dovedit a fi și rentabil.
“Investiția inițială a fost de 131.000 de lei, iar pana in aceasta saptamana incasarile au fost de 115.000 de lei. Avand in vedere ca sezonul nu s-a incheiat, putem sa spunem ca investitia a fost amortizata inca din primul an de functionare”, a mai spus Boros.

About Simona Vasile

2 comments

  1. Normal ca trebuie mutat ca mai sunt de muls bani ca acusi vine primavara. Vine un “om de afaceri” din oras care da 50/50 cu primarul si toata lumea aplauda

  2. Vai cum de si-au dat seama ,cat sunt de prosti ,nu avem CENRTU DE AFACERI ?

x

Check Also

Bârlădenii vor fi feriți de insolație

Pasiunea pentru plantat dar și primele raze ale soarelui ...

Veste bună pentru comercianții vasluieni! Din toamnă vor fi relocați în două hale ale noului bazar

de Dănuț CIOBANU  Începând din toamna acestui an, comerciații ...

Primăria Vaslui va achiziționa încă două microbuze moderne. Vor fi introduse noi trasee de transport public în oraș

Două microbuze noi pentru transportul public de călători vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: