Home » Justitie » Un om de afaceri din Huși s-a spânzurat în podul unui restaurant la care era asociat

Un om de afaceri din Huși s-a spânzurat în podul unui restaurant la care era asociat

Un om de afaceri din Huși s-a spânzurat în podul unui restaurant pe care îl deținea, împreună cu un prieten de-al său, în orașul dintre vii. De altfel, acesta a fost cel care l-a și descoperit, după ce bărbatul de 41 de ani nu a fost de găsit în prima parte a zilei de vineri.

Șoc în mediul de afaceri hușean, și nu numai, după ce un cunoscut patron și-a pus capăt zilelor fără ca cineva să se fi așteptat. La doar 41 de ani, Ciprian Melinte s-a spânzurat în podul unui cunoscut restaurant din municipiul Huși, local pe care îl deținea de mai mulți ani împreună cu prietenul său Cătălin Dogaru. De altfel, acesta a și fost cel care i-a descoperit trupul atârnând în ștreang, după ce apropiații intraseră în panică pentru faptul că nu răspundea la telefon. Se pare că Melinte și-a lăsat celularul în mașină înainte de a recurge la gestul extrem.

Anunțați de către rude, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, însă fără a exista suspiciuni cu privire la cauza morții. Medicii legiști au efectuat necropsia și au constatat că moartea a survenit prin asfixie mecanică.
Însă, motivul care l-a determinat pe tânărul patron să se sinucidă rămâne unul învăluit în mister. Apropiații cred că Ciprian Melinte ar fi putut claca din cauza unor controale desfășurate în această perioadă de către cei de la Agenția Națională de Administrare Fiscală. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: