Home » Justitie » Gestul impresionant al unei eleve a Liceului din Negrești!

Gestul impresionant al unei eleve a Liceului din Negrești!

de Răzvan CĂLIN

Recent, o fată în vârstă de 16 ani, elevă la Liceul Tehnologic ”Nicolae Iorga” din Negrești, a uimit autoritățile și opinia publică dând dovadă de o conduită morală și civică mai rara întâlnite. Minora locuiește în comuna Dumești, însă este elevă a liceului din orașul Negrești.

Pe 15 februarie, fata era în Negrești și la un moment dat a găsit pe stradă un portofel. În timp ce mulți alții (poate) n-ar fi stat prea mult pe gânduri și ar fi golit portofelul de bani, fata nu s-a gândit nici o clipă la așa ceva. A luat portmoneul de jos și s-a dus glonț la sediul Poliției Negrești.

”Aici, ea a povestit polițiștilor cum și unde a găsit portofelul respectiv, după care l-a predat colegilor noștri. În acesta s-au descoperit diferite documente personale, cum ar fi acte de identitate, cardul de sănătate, dar și suma de 90 de lei. Polițiștii din Negrești au întreprins cercetări și în scurt timp au reușit să identifice proprietarul de drept al portmoneului. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 de ani, din Negrești. Aceasta a fost invitată la sediul poliției, unde i-au fost predate documentele și banii. Bătrâna a fost extrem de bucuroasă, mai ales că ar fi trebuit să facă demersuri pentru a obține din nou documentele respective. Mai mult, cei 90 de lei din portofel îi împrumutase femeia de la o cunoștință pentru a-și putea achiziționa medicamentele prescrise pe o rețetă”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În consecință, gestul elevei din Negrești este cu atât mai impresionat și lăudabil, fapt pentru care polițiștii au felicitat-o, considerând că fata merită din plin aprecierile și respectul concetățenilor.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: